Wednesday, June 16, 2010

Baju Baru.


Seronok sangat bila baju yang dibeli dah sampai kt tanganku. Cantik lak tu. hehe. Tak sabar lak nk bagi putri pakai baju ni. Mesti comel. Ini adalah hadiah smperna monthly bday putri... untuk suamiku jgan marah yee.. bulan 11 ayang kasi...

Happy Monthly Birthday...


Hari ini adalah birthday anakku. N esok adalah birthday kesayangan suamiku.. Kedua2nya aku sayang. Semoga panjang umur n dimurahkan rezeki.

Tuesday, June 15, 2010

Telatah Anakku






Aku suka tgok telatah anakku ni.. Dah pandai skrang ni bergaya ala2 model. heheheh. Apa2 pun aku sayang sangat2 kt anakku ku ni. Tk lupa jugak kt hubby aku yang seorang ni..

Aksi Tido Anakku..



Mimpi apa entah anaku ni. Tido pun cakap2. Sama je ngan papa dia tdo.. hehehe. Kadang2 tu rasa terhibur gak dgan telatah anak ku ni.. Aku ni masih di peringkat baru blajar tentang nk buat blog ni.. Masih oteng2 lagi nk buat. Bila tgok blog2 orang yang cantik2 rase teruja sangat. ehheh. Maaf le kalau coretan aku ni buat semua orang tk selesa. Apa2 pun aku lebih selesa membahasakn diri ku ini sbgai "aku". Rasa selesa nk menulis...

Friday, June 11, 2010

Malasnya....

Hari adalah hari malas nk wat keja... Tetiba je rasa rindu kat my baby.. Sabar ek. Jap lagi nk p ambik dia kt umah orang ngasuh... Susah jugak nk buat blog ni. Maklum la masih baru... Apa2 pun akan ku usahan kan jugak.. hehe.. bye.

Wednesday, June 2, 2010

Welcome To My Blog...

First time nk tulis kat blog ni. Rasa tak tahu nk wat macam mana. N macam susah je nk buat blog ni... Apa-apa pun banyak cerita nak di kongsikan...