Saturday, July 10, 2010

Semua Nak...

Dengan abang adam n pinjam naik jap keta dia.

Keta kecik ni pun jadi le, kalau papa nk belikan. hehehe

Boleh jadi minah rempit ni.. Ada gaya tak?

Nanti boleh tak papa belikan. Seronok dapat naik walaupun sekejap sahaja. :) sayang papa.

Akademi Al-Quran




Qhalesya pun nak baca al-quran jugak. Semangat mummy tgok qhalesya. Harap-harap dapat jadi insan yang berguna 1 hari nanti. Love U Sayang.

Friday, July 9, 2010

Ladybug Nak Terbang.


Ladybug nk terbang tapi yang lain lak yang terbang. ehhehe Cik Timah n Cik Lya terbang dulu coz hampir terkantoi dengam staff lelaki kt surau tdi. Geli hati tgok depa tu...





Ni hasil perahan susu td. skit je coz telupa bawa corong pump. Jadi kenalah perah guna tangan. Dah la tk pandai. First time la kiranya ni n berjaya jugak walaupun dapat 5oz sahaja.


Main Camera N Baca Buku Mummy...



Mummy seronok tgok putri main. Love U Sayang..



Rajin tak putri baca buku. Dia pun nk study jugak macam papa.

Thursday, July 8, 2010

Senaman Pagi



Selamat pagi semua mari kita mulakan senaman.

Hadiah Birthday..

Comelkan putri pakai baju ni.. :)

Putri Pandai Tepuk Dah....

Stok Susu Terkini

Susu yang di simpan dalam liner..


Stok susu yang ada dalam simpanan skrang ni lebih kurang 437oz. Semuanya dalam 96 botol termasuk bekas dan liner. Stok susu ni cukup untuk sebulan lebih kalau mummy dah malas nk perah. tapi semangat lagi nk buat stok skrang ni. kalau boleh mummy nk susukan putri sehingga 2 tahun. Insyaallah.. mummy harap boleh buat yang terbaik untuk putri. :)

Friday, July 2, 2010

Dah Lama Tak Up Date Blog.

Sebenarnya tak sempat nk buka blog ni. keja banyak nk buat. orang kata tak menang tangan. eheheeh. setelah di tegur oleh suamiku, aku rasa ada betul jugak apa yang dia kata. kurang sesuai menggunaakan perkataan "aku". so suamiku bagi cadangan mengunakan "mummy". n now aku akan gantikan nya.