Saturday, December 31, 2011

Selamat Tahun Baru 2012.

pejam celik pejam celik dah nk habis tahun 2011. rasa baru ja kt tahun ni.. umur pun dah melngkah lagi. hehehe.. harap tahun ni akan lebih baik dari tahun sebelum ni.. i love my family.... happy holiday semua...

Friday, December 30, 2011

Ombak Rindu..

jom layan cita ni.. best sangat.. aku suka tgok maya karin dlm cita ni..

Wednesday, December 21, 2011

Dah Keja...

Hari ni hari ke 3 aku bekerja selepas cuti bersalin. rasa kekok lak nk buat keja coz dah cuti terlalu lama.. 3 bulan tu.. hahah ambik ko sapa suruh cuti lama2... sbnarnya aku saja ambik cuti pnjang2 mcam tu. sebabnya aku nk rasa hidup bsama ngan suami. aku ngan suami duduk berjauhan. hujung minggu ja baru kami jumpa sblum2 ni. jauh ke.. ipoh ja... masa ni je la untuk aku luangkn masa n buat yg terbaik utk suami n anak2. :)

Sunday, November 27, 2011

Tahun Baru 1433H.

Salam maal hijrah.. Biarlah tahun baru ini lebih baik dari tahun sebelumnya..

Thursday, October 20, 2011

Putri Nur Qaireen Dah 1 Bulan. Putri Nur Qhalesya Masih Lagi Demam Campak..

Pejam celik.. pejam celik, arini aku berpantang dah 32 hari.. sekejap ja masa tu berjalan.. anak aku pun dah genap sebulan dah. aku harap dapat menyusu penuh macam kakak dia.

Aku kesian betul kt anak aku yg sulung tu.. campak dah keluar 1 badan.. dah tergaru2 badan tu.. kadang2 aku tolong sama garu badan dia.. bukan garu just gosok2 nk hilangkan rasa gatal..

Budak kuat nyusu..

Habis 1 badan aku sapu ubat..

Tuesday, October 18, 2011

Demam Campak...

Anak aku yg sulung kena demam campak lak.. sian aku tgok... dah naik 1 badan.. gatal2 tu tak yah nk cakap... merana aku tgok dia.. aku pun merana jugak coz tk boleh tdo... sob.. sob..sob......

Aku harap demam dia ni cepat2 la baik... aku juga masih lagi dalam pntang.. ari ni dah 30 hari.. lmbat lagi nk abis tempoh berpntang tu.. letih wooo jaga anak yg tk sihat ni... tk menang tangan dibuatnya.. serentak lak tu nk perhatian dari aku... :)

Qhalesya n Qaireen

Dah bertompok2 aku bubuh ubat bg hilang gatai..

Monday, October 17, 2011

Majlis Hari Jadi Putri Nur Qhalesya..

Majlis yg tk dirancang sebenarnya.. Semuanya secara mengejut.. Aku masih lagi dlm pantang.. Apa2 pun majlis ni bejalan dgn lancar. Kalau ada suami aku lagi best. Tentu lagi meriah dgn kehadiran insan tersayang..

Sambutan kali ni hanya dgn family terdekat, kawan baik aku n jiran sebelah rumah... kalau aku tak dlm pntang mesti ramai yg ku jemput.. hihiih... semuanya aku ucapkan terima kasih kerana menjayakn smbutan hari jadi Qhalesya..

Kek birthday Qhalesya.. Mak Su bagi... Tq..

Choc Moist Cake.. Adik aku oder kt kwan dia.. http://naimnurul.blogspot.com

Mummy n Qhalesya..

Dgn Mak Long, Cik Tie n sepupu Qhalesya.

Dah tk sabar nk potong kek.. eheheheh..

Makan kek. Sedap sangat..

Mummy ngan kawan baik.. Cik Tie.

Ngan Atok n Tok Ten.

Hadiah dari Mak Pong n Pak Long.

Sunday, October 16, 2011

Happy Birthday To My Princess...

Hari ni genaplah usia anakku yg pertama 2 tahun.. Semoga dimurahkan rezeki dan menjadi anak yg solehah.. Mummy, Papa n baby Qaireen sayang Qhalesya... Love U sayang... muahssss.

Birthday Girl..

Semoga jadi kakak yg terbaik..

Friday, September 30, 2011

New Baby..

Putri Nur Qaireen
Lahir Di Hospital Seberang Jaya
3.28 KG Jam 04.46 petang pada 18.09.2011

Tuesday, September 6, 2011

Dah Raya Pun...

cepat sangat masa skrang ni berlalu... rasa macam bulan posa ja lagi... aku pun dah sarat skrang ni.. tgah tunggu hari ja nk brsalin... rasa takut pun ada jugak. walaupun dah pernah lalui sebelum ni.. aku harap semuanya ok. insyallah...

ni pic masa raya baru2 ni.. syok sangat aku tengok... kikiki

beraya bersama keluarga. semua adik bradik aku ada.. best sangat...

pandai betul anak aku n anak saudara ni berposing... sebaya diaorang ni...

bersalaman ngan makngah.

comel kan... heheh

bersama suami tersayang. anak aku je yang tk nak berposing. nk main je...

boleh jadi model kanak kanak tak. hhehehehe

Tuesday, August 16, 2011

Salam Ramadhan...

pejam celik pejam celik kita dah berpuasa dah 16 hari... cepat sungguh masa ni berlalu. tahun ni aku perlu siapkan 2 benda. persiapan raya dan baby yg akan keluar tk lama lagi.... mengandung kali ni sungguh2 mencabar... mabuk pun tk habis lagi. n anak sulung yang terlalu aktif or aku ja yg tk terkejar nk jaga dia. kikiik. apa2 pun aku harap dapat menjalani ibadah ini dengan sempurna... Amin.

Pokok

suka dengar lagu ni....

Friday, February 18, 2011

Wednesday, January 12, 2011

Selamat Tahun Baru.

Rasanya tk terlewat lagi nk ucapkan selamat tahun baru pada semua rakan-rakan. tk sempat nk update blog. tak ada idea pun sama jugak.. kikiik. nanti aku update blog bila dah ada cita best.. bye...